Bilvård

Vi utför professionell bilservice åt både företag och privatpersoner. Här erbjuder vi våra kunder tvätt både invändigt och utvändigt dessutom kan du få ta del av en fantastisk motortvätt. När det kommer till invändig tvätt så kan vi på GDP Bilservice bland annat erbjuda kemtvätt av interiör och tvättning av läderklädsel. Bland våra tjänster finns även sanering av lukt, polering, vaxning och helrekonditionering. 

Vi förstår att du ser din bil som en investering som ska hålla länge och ge många år. För kunna förlänga livslängden och bibehålla värdet på sin bil, är det viktigt att ta hand om den oavsett om den har flera år på nacken. Därför är det viktigt att behålla bilen i gott skick som motverkar bilens motståndskraft mot rost och annat slitage. Kom till oss på GDP Bilservice för att få din bil strålande fint som en ny bil igen.

Lackskydd

I själva verket påminner din bil om din egen hud och därför är det viktigt att det rengörs, behandlas och skyddas. Lacken utsätts dagligen för hårda påfrestningar såsom kyla, snö och hettande sol i en parkering men också slask, tjära, trafikfilm, salt och stenskott m.m. Det är just dessa angrepp på bilen som gör att bilens lack börjar oxidera och tappa sin lyster.

Ett lackskydd är en ytbehandling som förseglar och förstärker lackytan och som vi ser det är det en bra investering som bevarar bilens värde. Med lackskydd behöver bilen aldrig mer vaxas!

Rekonditioneringen rengör lacken ända ner i de djupaste ”porer”, jämnar ut smårepor och avlägsnar all oxid. Därefter skyddas lacken kraftfullt så att yttre faktorer inte kan påverka och rasera lackytan.

Tips på bilvård!

Vi rekommenderar att du endast använder bilvårdsprodukter. Diskmedel, grönsåpa och liknande produkter kan göra mer skada än nytta på lacken.

När du köper en ny bil så saknar den oftast en skyddande yta på lacken, därför är det viktigt att se till att behandla den direkt så att inte lacken tar skada. Undvik användning av maskintvätt och välj istället handtvätt!