Service och verkstad
Du kan känna dig trygg när du lämnar din bil hos oss. Vi har lång och gedigen kunskap och erfarenhet om hur man på bästa sätt reparerar och servar din bil.

Vi har rätt utrustning för att utföra de flesta arbeten på din bil oavsett märke och vi strävar efter att få klart din bil så snart som möjligt efter inlämning, så slipper du den långa väntetiden. Därför tar vi hand om bilen oftast på samma dag som den kommer in.

För oss står kunden i fokus, därför är det viktig för oss att meddela om vi hittar ytterligare några fel på bilen och självklart redogör vi alltid med kunden först om något ytterligare ska lagas. 

Det är viktigt med regelbunden service på din bil, som förlänger din bils livslängd, lägre bränslekostnader och säkrare körning. Därför rekommenderar vi att man utför en service på sin bil inför vintern och sommaren eller innan du ger dig ut på en långresa. Hos oss utför vi service på alla bilmärken. Vill du veta priset för just din bilmodell, så kan du kontakta oss.


Dagens bilar ställer stora krav på diagnostik och felanalys, därför använder vi oss av arbetsverktyg och produkter av toppkvalitet för bästa resultat.

Visste du att nya EU-regler medger att du inte längre måste serva din bil på "märkesverkstad" för att erhålla garanti från bilens tillverkare!